counter

Εριέττα Κούρκουλου: "Το σώμα μου με ευχαρίστησε, η ευχή μου έγινε ήδη πραγματικότητα"! Η ανάρτηση για την υγεία της

Εριέττα Κούρκουλου: "Το σώμα μου με ευχαρίστησε, η ευχή μου έγινε ήδη πραγματικότητα"! Η ανάρτηση για την υγεία της
Εριέττα Κούρκουλου: "Το σώμα μου με ευχαρίστησε, η ευχή μου έγινε ήδη πραγματικότητα"! Η ανάρτηση για την υγεία της

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε ότι ξεπέρασε κάποια θέματα υγείας που είχε και μάλιστα κατάφερε να φτιάξει τον κύκλο της μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray τόνισε πως εξαιτίας της αυστηρής διατροφής και γυμναστικής που έκανε τόσο χρόνια, είχε ως συνέπεια να της διαταραχθεί ο κύκλος της.

«Η ευχή μου για την νέα χρονιά έγινε ήδη πραγματικότητα – Να κερδίσω πίσω την υγεία μου! Να καταφέρω να με εμπιστευτεί ξανά το σώμα που έχω βασανίσει τόσο… Να ξεχάσει ότι το στερούσα με 16ωρες νηστείες και μετρημένες θερμίδες, από το φαγητό – το καύσιμο που είχε τόση ανάγκη. Να ξεχάσει ότι ακόμα και όταν μου έλεγε με τον τρόπο του ότι πονούσε ή χρειαζόταν ξεκούραση, εγώ συνέχισα να το καταπονώ για να γράψω χιλιόμετρα και να καταφέρω να «γραμμώσω»!

Να ξεχάσει ότι για να το χωρέσω στο XS το τραυμάτισα τόσο που διέκοψε τον κύκλο μου προσπαθώντας να εξοικονομήσει ενέργεια και να με προστατεύσει από μια εγκυμοσύνη που θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει. 4 χρόνια μετά την τελευταία μου περίοδο, δεκάδες λανθασμένες διαγνώσεις πολυκυστικών ωοθηκών και γυναικολόγων που δεν γνώριζαν τίποτα για την «λειτουργική υποθαλαμική αμηνόρροια» και ενάμιση χρόνο παίρνοντας εκατοντάδες χάπια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που τελικά οδήγησαν στην απόκτηση του μωρού μας με εξωσωματική, αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα χέρια μου.

Διαβάστε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και το μακροσκελές μήνυμα - "Αγανακτώ τα βράδια που με κρατάς ξάγρυπνη"

Έξι μήνες μετά από μια τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητά μου, την ολική παύση κάθε είδους άσκησης, πολύ φαγητό και πολύ κλάμα τα κατάφερα! Ο κύκλος μου επέστρεψε! Το σώμα μου με συγχώρεσε και με ευχαρίστησε που αποφάσισα επιτέλους να το ακούσω και εγώ κατάφερα να το αποδεχτώ! Αυτό είναι το σώμα μου… Αυτό είναι το σώμα μου όταν δεν είναι στερημένο, αλλά δυνατό και λειτουργικό – όταν δεν πεινάει… Αυτό είναι το σώμα μου όταν χαίρομαι την ζωή και δεν φοβάμαι να την ζήσω! Αυτό είναι το σώμα μου και οφείλω να το εκτιμώ και να το φροντίζω ακόμα και τις ημέρες που δεν καταφέρνω να το αγαπήσω!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου συνόδευσε το μακροσκελές κείμενό της με ένα θετικό τεστ, κάτι που έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να πιστέψουν ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Ωστόσο, η ίδια το διέψευσε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR