counter

Εριέττα Κούρκουλου: Επέστρεψε στο Instagram! "Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το video είναι…"

Εριέττα Κούρκουλου: Επέστρεψε στο Instagram! "Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το video είναι…"
Εριέττα Κούρκουλου: Επέστρεψε στο Instagram! "Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το video είναι…"

Το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου η Εριέττα Κούρκλουλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξεκαθάρισε τους λόγους που απείχε το τελευταίο διάστημα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως δεν αντέχει να βλέπει εικόνες από τη φρίκη του πολέμου στην Παλαιστίνη.

Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου ανέφερε πως μαζί με την ομάδα της προσπαθεί να συγκεντρώσει οργανώσεις και αξιόπιστους φορείς που θα μπορούν να προσφέρουν βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε επίσης! Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και ο προβληματισμός της! "Αυτή η ερώτηση βασανίζει το μυαλό μου"

Όσα είπε η Εριέττα Κούρκουλου

«Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχω από το Instagram. Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι οι εικόνες φρίκης που κατακλύζουν το προφίλ μου καθημερινά από την Παλαιστίνη. Εικόνες παιδιών σαν τον Νίκο μου, που υποφέρουν, που πεθαίνουν αβοήθητα, που κλαίνε στη φρίκη και στον φόβο χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα και χωρίς να τους υπερασπίζεται κανένας.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες για ακόμη μία φορά είναι μια απογοήτευση, το συμφέρον έχει κυριαρχήσει απέναντι στις ζωές αθώων παιδιών. Κι αυτό είναι κάτι που όταν έχεις ο ίδιος παιδιά, δεν το χωρά ο νους σου.Γνωρίζω πολύ καλά την τύχη μου. Γνωρίζω ότι από τύχη αυτή τη στιγμή έχω ένα πανέμορφο μωρό το οποίο μπορώ να κοιμίζω το βράδυ γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές. Γνωρίζω ότι έχω τη δύναμη να το προστατεύσω, αν αύριο έρθει μια δυσκολία. Οι γονείς στην Παλαιστίνη, αυτοί που ζουν ακόμη δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.

Έχουμε κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τον τελευταίο καιρό με όλες μου τις οργανώσεις. έχω πάει πολλές φορές να τα μοιραστώ. Δεν μου βγαίνει. Και δεν μου βγαίνει γιατί όταν συμβαίνουν, αυτά που συμβαίνουν, είναι όλα ανούσια. Ό,τι κάνουμε, δεν είναι επίκαιρο, δεν έχει σημασία. Προφανώς και έχουν σημασία, αλλά μπροστά στην καταστροφή και τον πόνο αυτών των παιδιών, δεν αισθάνομαι καλά. Αυτό που με έχει πειράξει περισσότερο είναι ότι δεν ξέρω και δεν ήξερα τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω. Είμαστε πολύ μακριά από τη Γάζα και η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω σήμερα αυτό το video είναι για να επικοινωνήσω, ότι δουλεύουμε με την ομάδα μου για να βρούμε κάποιους αξιόπιστους οργανισμούς και κάποιους καλούς τρόπους να βοηθήσει όποιος θέλει αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους στη Γάζα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γρήγορα και να μην τελειώσει με τον αφανισμό αυτών των αθώων ανθρώπων», είπε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR