counter

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και ο προβληματισμός της! "Αυτή η ερώτηση βασανίζει το μυαλό μου"

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και ο προβληματισμός της! "Αυτή η ερώτηση βασανίζει το μυαλό μου"
Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γιο της και ο προβληματισμός της! "Αυτή η ερώτηση βασανίζει το μυαλό μου"

Μία μακροσκελής ανάρτηση πραγματοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου η οποία θέλησε να μοιραστεί τους προβληματισμούς της με τους ακόλουθούς της σχετικά με τον γιο της και τον αν είναι εγωιστικό να φέρνει κάποιος ένα παιδί στον κόσμο αφού όπως έγραψε η κοινωνία συνεχώς βάλλεται από καταστροφές και εικόνες φρίκης.

Εριέττα Κούρκουλου – H ανάρτησή της

 «Είναι εγωιστικό να κάνουμε παιδιά την σήμερον ημέρα; Αυτή η ερώτηση βασανίζει συχνά το μυαλό μου αλλά και το μυαλό πολλών σκεπτόμενων μαμάδων τις οποίες συναναστρέφομαι. Κάθε μέρα αντικρίζουμε νέες εικόνες φρίκης ενός κόσμου που όχι απλά έχει χάσει την έννοια της ενσυναίσθησης, αλλά δείχνει να αψηφά εντελώς την αξία της ανθρώπινης ζωής. Η επαρχία πνίγεται, τα νησιά μας καίγονται, τα πολεμικά μέτωπα αυξάνονται, μαμάδες και μωρά δολοφονούνται και ολόκληρες οικογένειες ξεριζώνονται από τον τόπο τους με τον χειρότερο τρόπο.

Μέσα σε αυτό τον χαμό, είναι φυσικό να χάνεται καμία φορά η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και να φοβόμαστε τόσο για τα παιδιά μας, που να φτάνουμε στο σημείο να αναρωτηθούμε εάν θα ήταν καλύτερο να μην τα είχαμε φέρει στον κόσμο. Όμως χωρίς τα δικά μας παιδιά, τα χαμογελαστά παιδιά που παίζουν στο χώμα και ζουν ξένοιαστα – τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, ποιος θα υπάρχει αύριο για να καταπολεμήσει την σαπίλα και να αντισταθεί στην αδικία; Σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που νοιάζονται, που απλώνουν το χέρι τους για να προσφέρουν βοήθεια εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Δείτε επίσης - Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για Βύρωνα Βασιλειάδη: "Ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά απέναντί μου"

Έχουμε ανάγκη από παιδιά που θα μυρίσουν το λουλούδι αντί να το κόψουν, παιδιά που θα πετάξουν στον κάδο το πεταμένο μπουκάλι κάποιου άλλου στην παιδική χαρά, παιδιά που θα υπερασπιστούν τον συμμαθητή τους που δέχεται bullying στο σχολείο… παιδιά που θα ονειρευτούν και θα αφιερώσουν τις ζωές τους σε μια προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Μπορεί η κληρονομιά που αφήνουμε στα δικά μας παιδιά να είναι επιεικώς απογοητευτική, όμως με τα σωστά εφόδια ίσως έχουν εκείνα την ευκαιρία να αφήσουν κάτι αξιόλογο στα δικά τους παιδιά», έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου και την συνόδευσε με μία ανέμελη φωτογραφία του παιδιού της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Εριέττα Κούρκουλου:

Photo Credits: Instagram - eriettakourkouloulatsi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR