counter

Εριέττα Κούρκουλου: Ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απέχει από τα social media

Εριέττα Κούρκουλου: Ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απέχει από τα social media
Εριέττα Κούρκουλου: Ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απέχει από τα social media

Με μια ανάρτησή της στα instastories το μεσημέρι της Τετάρτης η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε πως αποφάσισε να απέχει από τα social media.

Ο λόγος που η γνωστή ακτιβίστρια πήρε αυτή την απόφαση, έχει να κάνει με τον πόλεμο στο Ισραήλ και τις εικόνες από τη Γάζα που, όπως είπε η ίδια, δε μπορεί πια να διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης: Το δημόσιο ξέσπασμα της Eριέττας Kούρκουλου: "Προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου"

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Έχω επιλέξει συνειδητά να απέχω από τα social media για λίγο καιρό. Οι εικόνες από τη Γάζα δεν μου είναι πλέον διαχειρίσιμες και δυστυχώς είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη και ανήμπορη να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Όταν η ψυχική μας υγεία χτυπάει καμπανάκια κάνουμε ένα βήμα πίσω για να καταφέρουμε να κάνουμε δύο βήματα μπροστά» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Να τονίσουμε ότι πάνω από 500 άμαχοι Παλαιστίνιοι είναι νεκροί μετά από χτύπημα του νοσοκομείου στη Γάζα την Τρίτη (17/10), ενώ εκατοντάδες βρίσκονται ακόμα κάτω από τα ερείπια. Σε ότι αφορά την επίθεση, το υπουργείο Υγείας στη Γάζα ισχυρίστηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. Από την άλλη, το Ισραήλ αποδίδει την έκρηξη στην Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR