counter

“Ερείπιο” ο Νότης Σφακιανάκης μετά την αυτοκτονία του πρώην μετρ του

“Ερείπιο” ο Νότης Σφακιανάκης μετά την αυτοκτονία του πρώην μετρ του
“Ερείπιο” ο Νότης Σφακιανάκης μετά την αυτοκτονία του πρώην μετρ του

Ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη, επέλεξε με τραγικό τρόπο να γράψει το φινάλε της ζωής του, καθώς βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όπλο του, μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Ο 59χρονος άντρας ήταν γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως άφησε σημείωμα στους συγγενείς του και εξηγούσε τους λόγους της τραγικής του απόφασης.

Η είδηση της αυτοκτονίας του, σόκαρε τους πάντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά τους θανάτους του λατρεμένου του αδερφού Γιώργου αλλά και του ηχολήπτη του, δέχτηκε και τρίτο χτύπημα της μοίρας με την αυτοκτονία του πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη Σήφη Δαμανάκη.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή μετέφερε στην εφημερίδα ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στην Espresso, ο καλλιτέχνης είναι "ερείπιο", όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδερφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Σήφη Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR