counter

Επιστρέφει στην τηλεόραση!

Επιστρέφει στην τηλεόραση!
Επιστρέφει στην τηλεόραση!

Τρυφωνας Σαμαρας

Το χαμογελαστό παιδί της showbiz δεν θα μπορούσε να λείψει για πολύ απο τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς επιστρέφει στην τηλεόραση χωρίς όμως να αφήνει τη νέα του αγάπη, το stand up comedy. Και τι εννοούμε;

Ο πολυτάλαντος κομμωτής επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Αυτή τη φορά όμως όχι σαν χορευτής, αλλά με την ιδιότητα του ως hair stylist. Όχι!...Δεν θα επιμελείται την κόμη των παρουσιαστών του καναλιού, θα επιμελείται όμως την κόμη μοντέλων και τηλεθεατριών με δική του στήλη, κάθε Πέμπτη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "FTHISTV".

Η συνεργασία που "ψηνόταν" εδώ και λίγο καιρό έκλεισε και ο Τρύφωνας θα κάνει τα "μαγικά" του στα κεφάλια των γυναικών. Θα προτείνει εύκολες λύσεις για άλουστα μαλλιά, χτενίσματα του ενός λεπτού με μια φουρκέτα, πως να ξεπατικώσετε τα μαλλιά των star, αλλά και τις τάσεις της μόδας σε μήκη, χρώματα και κουρέματα.

Το ντεμπούτο του θα γίνει σήμερα στις πέντε το απόγευμα, όπου θα μεταμορφώσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε star του cinema.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε μαζί του και εκείνος δήλωσε ενθουσιασμένος: " Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στον ANT1, το κανάλι που με ανέδειξε και μου άνοιξε τις πόρτες στην τηλέοραση με το "FAB 5", στο θέατρο με τους "Απελπισμένους" και τώρα στην πίστα με το "Stand up comedy" στη Θεσσαλονίκη. Η χαρά μου είναι διπλή γιατί πρώτον θα συνεργαστώ με τη Σταματίνα που είναι φίλη μου, τη λατρεύω και έχει απο τα πιο ωραία φυσικά μαλλιά στην τηλεόραση. Συν ότι είναι όλα και δικά της! Το δεύτερο που με κάνει χαρούμενο είναι ότι η στήλη μου είναι βασισμένη στο κύριο επάγγελμά μου την κομμωτική. Χαίρομαι που θα δείχνω στις φίλες μου τηλεθεάτριες εύκολες λύσεις για να τις κάνουν μόνες τους αλλά και ότι θα τους παρουσιάζω τις τάσεις της μόδας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR