counter

Ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου: "Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ"

Ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου: "Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ"
Ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου: "Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ"

Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί, που εξασφάλισε η εκπομπή «Super Κατερίνα», επικράτησε ένταση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν θεωρεί το συγκεκριμένο απόσπασμα “ρεπορτάζ”, καθώς ο ηθοποιός δεν έκανε κάποια δήλωση και αρκέστηκε στο να πει μόνο «Καλή Χρονιά», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της συνεργάτιδάς του. 

«Παιδιά δεν την αφήνουμε αυτή την ιστορία; Μια χαρά το έκανε η ρεπόρτερ, αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό, τον συναντήσαμε και είπε ένα “Καλή Χρονιά”. Ρεπορτάζ είναι κάποιος να σου μιλάει, να βγαίνει μια είδηση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου απάντησε:

Διαβάστε επίσης: Η on air αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου: "Έβγαλα καρκίνο και δεν έχω κάνει τίποτα"

«Με συγχωρείτε πολύ, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο, όλοι έχουμε γνώμη για τις δουλειές των άλλων, μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι; Το ρεπορτάζ που μας μάθαιναν στις σχολές είναι η επιτόπια έρευνα πάνω σε κάτι ώστε να το μεταδώσουμε. Είτε απευθείας, είτε μέσω βίντεο».

«Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερ που ρίχνανε κυβερνήσεις. Αν μου λέτε ότι το “Καλή Χρονιά” είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω. Αφήστε με τώρα με αυτό το πράγμα. Τον είχαμε δει πριν λίγο καιρό πάλι σε δικό μας ρεπορτάζ να περνάει με τη μηχανή του. Ούτε αυτή τη φορά είπε κάτι λοιπόν», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR