counter

Ένα απίστευτο μπλέξιμο! Αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό του στο Twitter ο Λάκης ή ήταν ψεύτικο το προφίλ;

Ένα απίστευτο μπλέξιμο! Αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό  του στο Twitter ο Λάκης ή ήταν ψεύτικο το προφίλ;
Ένα απίστευτο μπλέξιμο! Αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό του στο Twitter ο Λάκης ή ήταν ψεύτικο το προφίλ;

 Λάκης Λαζόπουλος

Σχεδόν 2.500 χρήστες του Twitter ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λάκη Λαζόπουλου, το πρώτο 24ωρο δημιουργίας προφίλ του στο social media, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Εκεί ανακοίνωνε όχι μόνο την τηλεοπτική του επιστροφή, αλλά δήλωνε πως πλέον μέσω twitter θα μπορεί να μοιράζεται τα νέα του με τον κόσμο.

 Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση...ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Χθες το μεσημέρι όμως, όλα άλλαξαν... Οι αναρτήσεις σβήστηκαν από το προφίλ, κατέβηκε η φωτογραφία του και ξαφνικά εμφανίστηκε η ένδειξη "FAKE", δηλαδή ψεύτικος λογαριασμός! Παράλληλα αναρτήθηκε η φράση "Ο λογαριασμός είναι τρολιά"!

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του Alpha, απ’ όπου οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν πως ο δημοφιλής ηθοποιός δεν διαθέτει λογαριασμό στο twitter.

Αυτή είναι η χθεσινή ανάρτηση στο προφίλ με το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου...

Λάκης Λαζόπουλος

Τι συμβαίνει τελικά; σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR, το οποίο επικοινώνησε με αρμόδιες αρχές, μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν έγινε κάποια επίσημη καταγγελία εις βάρος εκείνου που δημιούργησε τον λογαριασμό στο όνομα του Λάκη Λαζόπουλου.

Από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η άμεση και τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στον αγαπημένο του "Μήτσο"  και τα δεκάδες μηνύματα που στάλθηκαν από τις πρώτες κιόλας ώρες στάθηκαν η αιτία να πάψει να υπάρχει ο λογαριασμός, αφού αυτό θα προσέθετε μια επιπλέον ευθύνη επικοινωνίας στον καλλιτέχνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR