counter

Emilia Vodos: "Αυτό ήταν το σχέδιο μου από την αρχή στο My Style Rocks"

Emilia Vodos: "Αυτό ήταν το σχέδιο μου από την αρχή στο My Style Rocks"
Emilia Vodos: "Αυτό ήταν το σχέδιο μου από την αρχή στο My Style Rocks"

Η Emilia Vodos βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη 6/7 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» παραδέχτηκε πως αρχικό της σχέδιο ήταν να είναι έντονη προκειμένου να χτίσει ένα brand name, όχι για την τηλεόραση αλλά για κάτι fashion.

Όσα είπε η Emilia Vodos

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτσι! Όσοι με ξέρουν από πίσω, ξέρουν και τι είμαι. Ήταν όμως ένα πολύ καλό μάρκετινγκ που έκανα εγώ. Ήθελα να χτίσω ένα brand name, όχι για την τηλεόραση, κάτι fashion οπότε μπήκα μέσα με ένα πολύ ωραίο σχέδιο και αυτό ακολούθησα» εξομολογήθηκε αρχικά η Emilia Vodos.

Δείτε επίσης - Emilia Vodos: "Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις, θα δω τι μου ταιριάζει ηθικά"

«Κάποια πράγματα τα έλεγα πιο τσιμπημένα, ήμουν πάρα πολύ έντονη. Ήθελα όμως να είμαι έντονη, αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή. Γενικά βλέπω πολλά ριάλιτι οπότε ήξερα λίγο, πάνω κάτω, πως θα μπω σε αυτό και θα το κάνω να αξίζει. Κάπως έτσι το πήγα και σε όλο το παιχνίδι, άλλωστε Άλλες φορές, βέβαια, δεν μπορούσα, κουραζόμουν και γω» πρόσθεσε η παίκτρια.

«Έβγαινε ο εαυτός μου, έβγαιναν οι ευαισθησίες μου και αυτά ίσως ήταν οι στιγμές που αγάπησε ο κόσμος από μένα και με στήριξαν πραγματικά μέχρι το τέλος. Αυτό τελείωσε. Το κομμάτι αυτό το κάναμε, έκλεισε για μένα πάρα πολύ όμορφα ο κύκλος, τον σκοπό μου τον πέτυχα οπότε από εδώ και πέρα θέλω να συνεχίσω εγώ σαν Emilia όπως με γνώρισε ο κόσμος στον δρόμο» συμπλήρωσε η Emilia Vodos.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Instagram emiliavodos

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR