counter

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έκανε το μονόπετρό της μετά το διαζύγιο... divorce rings (Photos)

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έκανε το μονόπετρό της μετά το διαζύγιο... divorce rings (Photos)
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έκανε το μονόπετρό της μετά το διαζύγιο... divorce rings (Photos)

Μπορεί να έχουν μαζί έναν γιο, αλλά τελικά δεν κατέληξαν για πάντα μαζί... Ο λόγος για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία και πήρε διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, πριν περίπου 2 χρόνια. Και αν στους χωρισμούς συνήθως δίνεις πίσω τα δώρα και τα κοσμήματα, εκείνη όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά πήγε το όλο θέμα σε μια εντελώς διαφορετική διάσταση.

Το απόγευμα της Πέμπτης 21/3, η «EmRata» όπως είναι το όνομά της στο Instagram πόζαρε  κάτω από τα σεντόνια της και μας έδειξε τα δύο εντυπωσιακά, luxury δαχτυλίδια που κοσμούν εδώ και λίγες ημέρες το χέρι της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εξήγησε ότι έκανε μετατροπή του μονόπετρού της σε δύο καινούρια κοσμήματα που ονόμασε «divorce rings».

Το 2018 το μοντέλο είχε δηλώσει πως ο πρώην σύζυγός της είχε κάνει ειδική παραγγελία για το εν λόγω μονόπετρο, το οποίο απαρτιζόταν από πέτρες και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων. Ε, δεν μπορούσε να το αποχωριστεί, αλλά ούτε και να το φοράει ως έχει. «Ήταν ένα διασκεδαστικό project σε μια εξαιρετικά μεταβατική περίοδο της ζωής μου. Το δαχτυλίδι έγινε συμβολικό για μένα - κάποιο είδος συμβολισμού ή απόδειξης ότι η ζωή μου έγινε ξανά δική μου. Πέρασαν μερικά τρελά χρόνια και τελικά νιώθω μια αίσθηση γαλήνης μέσα μου και για τη ζωή και το μέλλον που έχω και θα συνεχίσω να χτίζω με τον γιο μου. Κάπως έτσι, αυτά τα δαχτυλίδια είναι σαν μια υπενθύμιση ότι μπορώ να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο με τρόπους που ποτέ δεν είχα φανταστεί», δήλωσε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα δαχτυλίδια της:

Photo Credits: Instagram @emrata

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR