counter

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της - "Θα είμαι καλά"

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της - "Θα είμαι καλά"
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της - "Θα είμαι καλά"

Συνέντευξη στο Harper's Bazaar παραχώρησε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο.

«Νιώθω όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη, ενθουσιασμό, χαρά. Νιώθω αισιοδοξία. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω όλα αυτά τα πράγματα, γεγονός που είναι ωραίο, γιατί με κάνει να πιστεύω ότι είμαι καλά. Θα είμαι καλά», είπε το 31χρονο σούπερ μόντελ.

Διαβάστε επίσης: Eμιλι Pαταϊκόφσκι - Σεμπάστιαν Mπέαρ-ΜακΚλαρντ: Παίρνουν διαζύγιο μετά από 4 χρόνια γάμου

Όσο για τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον DJ Orazio Rispo, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε: «Δεν είμαι σε κανένα dating app. Αλλά δώσε μου χρόνο, έχω βγει ραντεβού. Ήταν πάντα δύσκολο για μένα να βγω ραντεβού με κάποιον και να σκεφτώ αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε. Θα σκεφτόμουν πώς με αντιλαμβάνονταν, τι σήμαινε, τι ήθελε από μένα, τι σήμαινε για την αυτοεκτίμησή μου».

Θυμίζουμε πως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ παντρεύτηκαν το 2018 μετά από μόλις λίγες βδομάδες σχέσης. Τον Μάρτιο του 2021 γεννήθηκε ο γιος τους που πήρε το όνομα Sylvester Apollo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR