counter

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Facebook
Ελληνίδα ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η ηθοποιός Κοραλία Τσόγκα.

Συγκεκριμένα, η κόρη των επίσης ηθοποιών Μαίρης Ραζή και Σωτήρη Τσόγκα έγινε για πρώτη φορά μαμά και την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Κοραλία Τσόγκα με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της πόσταρε μια φωτογραφία, στην οποία ο γιος της τής κρατά το δάχτυλό της.

Δείτε επίσης! Κάρμεν Ρουγγέρη – Μαίρη Ραζή: Ποζάρουν ξανά μαζί 12 χρόνια μετά το τέλος του “Η Ώρα η Καλή”

Η ανάρτηση της Κοραλίας Τσόγκα

«Χτες στα γενέθλια μου κρατούσα το πιο πολύτιμο δώρο! Συνταξιδιώτης μου 9 μήνες - ή μάλλον εγώ ήμουν το μεταφορικό του μέσο - τόσο μικρός κι ήρθε να μας δείξει ένα κόσμο τόσο μεγάλο. Γιορτάσαμε ανάμεσα σε πάνες, αϋπνία, κλάματα, γέλια και ψιθυριστό τραγούδι γενεθλίων, διαφορετικά και οικεία μαζί. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Να έχουμε όλοι κοντά μας ανθρώπους αλληλέγγυους και φωτεινούς!», έγραψε η Κοραλία Τσόγκα.

Δείτε την ανάρτησή της.

«Εξαιτίας των γονιών μου αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, της Μαίρης Ραζή και του Σωτήρη Τσόγκα, μεγάλωσα μέσα στο θέατρο. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως, οι γονείς μου με πήγαιναν σε πολλά θεάματα. Οπότε σίγουρα κάτι γύρω από τις Τέχνες θα έκανα. Μου φαινόταν ενδιαφέρον αυτό που έβλεπα από μικρή, το ότι κάποιοι υποδύονταν κάποιους άλλους. Ένα στάδιο του παιδιού είναι η μίμηση, οπότε λογικά την πάτησα εκεί. Από όταν ακόμη πήγαινα σχολεία, ανυπομονούσα το θέατρο να γίνει η δουλειά μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κοραλία Τσόγκα για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR