counter

Έλλη Κοκκίνου για Βασίλη Καρρά: "Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του"

Έλλη Κοκκίνου για Βασίλη Καρρά: "Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του"
Έλλη Κοκκίνου για Βασίλη Καρρά: "Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του"

Ο Βασίλης Καρράς περνάει εδώ και μήνες μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, κάτι που έχει ανησυχήσει αρκετά τους θαυμαστές του, που θέλουν να μάθουν νέα του.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης (04/10) την Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει συνεργαστεί με τον αγαπημένο τραγουδιστή και τη ρώτησαν για αυτόν.

Η Έλλη Κοκκίνου είπε με τη σειρά της: «Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Είναι πάρα πολύ σωστό να σεβόμαστε το προσωπικό πρόβλημα του καθένα και ιδίως όταν πρόκειται για θέμα υγείας. Να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του».

Διαβάστε επίσης: Bασίλης Kαρράς: Η αντίδραση του τραγουδιστή στα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του

Οι φήμες για την υγεία του Βασίλη Καρρά και η ανακοίνωση του fan club του

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν fake news που ήθελαν τον Βασίλη Καρρά να έχει φύγει από τη ζωή, τα οποία διέψευσε αμέσως με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το fan club του.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο, ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.

Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, απο διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις, με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα, που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους...» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR