counter

Βασίλης Καρράς: Η αντίδραση του τραγουδιστή στα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του

Ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια μεγάλη μάχη για την υγεία του και τους τελευταίους μήνες έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου έκαναν fake news που έκαναν λόγο ότι ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα, ο Βασίλης Καρράς μέσω του δικηγόρου του, Γρηγόρη Κωτσόπουλου, και της εκπομπής “Το Πρωινό” εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις ψευδείς ειδήσεις που γράφονται για εκείνον.

Δείτε επίσης! Βασίλης Καρράς: Η επίσημη ανακοίνωση του fan club του μετά τις φήμες για την υγεία του

Τα λόγια του Βασίλη Καρρά μέσω του δικηγόρου του

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι σε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του», ήταν τα λόγια του Βασίλη Καρρά μέσω του δικηγόρου του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR