counter

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ - Μου πήρε & τζιπ"

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ - Μου πήρε & τζιπ"
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ - Μου πήρε & τζιπ"

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της βιώνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Νεκτάριο.

Λίγο πριν τον γάμο της η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Fay’s Time” και τη Σοφία Ραφτοπούλου και αποκάλυψε το δώρο που της πήρε ο σύντροφός της, αλλά και πόσο κοστίζει το μονόπετρό της. 

Διαβάστε επίσης! Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της με τον γιατρό σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Όσα αποκάλυψε πριν τον γάμο της με τον σύντροφό της

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Την είχα γνωρίσει πριν 5 χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα και είχε έρθει στο μαγαζί μου. Όταν είδε στο Instagram ότι παντρεύομαι, μου έκανε μόνη της την πρόταση. Τα μαλλιά μου σκέφτομαι να είναι vague στο πλάι. Εγώ διάλεξα το κοστούμι του Νεκτάριου, θα είναι μπλε σκούρο. 

Είμαστε ανάμεσα σε δυο τραγούδια για να μπούμε. Θα είναι κι οι Vegas εκεί και η Μελίνα Μακρή θα τραγουδήσει, αλλά βασικός τραγουδιστής θα είναι ο Τριαντάφυλλος. Θα καλέσω όλους τους Survivors. Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα έρθει, γιατί θα είναι στο εξωτερικό, αλλά και στα γενέθλιά μου που τον κάλεσα, δεν ήρθε. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γιατί δεν έχουμε καμία σχέση, αλλά θα καλέσω τον Στάθη και τον Αριστομένη.

Ο Νεκτάριος γεννήθηκε 24/4 και εγώ εκείνη την ημέρα έχω την γιορτή μου. Μένει στο Παγκράτι, εγώ γεννήθηκα στο Παγκράτι. Είναι στον Ευαγγελισμό και η μάνα μου απεβίωσε στον Ευαγγελισμό. Δηλαδή υπάρχουν τρία κοινά στοιχεία που μας δένουν. Είναι το κάρμα μου. Ο Νεκτάριος μου έχει πει ότι θέλει να γίνω η μητέρα των παιδιών του μέσα σε μια εβδομάδα. Ο σύντροφός μου στην αρχή είχε μπλοκάρει με τη δημοσιότητα, δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του στα περιοδικά. Τώρα το συνήθισε, έχει καταλάβει ποια είμαι…

Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Φυσικά και έδωσε οδηγίες τι μονόπετρο να μου πάρει, του είπα πως το θέλω τεράστιο. Το διαλέξαμε μαζί. Κάνει 13.500 ευρώ», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR