counter

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της με τον γιατρό σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της με τον γιατρό σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της με τον γιατρό σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη

Μια ξεχωριστή φάση στη ζωή της διανύει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι γιατί σε λίγες εβδομάδες θα ανεβεί στα σκαλιά της εκκλησία και θα επισφραγίσει τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η δημοσιογράφος, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Survivor”, θα παντρευτεί στις 9 Δεκεμβρίου με τον αγαπημένο της και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσα σε κτήμα που επέλεξε το ζευγάρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης.

Μάλιστα, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Mega Καλημέρα” πρόβαλαν το προσκλητήριο του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η ίδια μίλησε και τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Mega και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Δείτε επίσης! Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Ο σύντροφός μου, μου έκανε την πρόταση γάμου στο Παγκράτι, θα προτιμούσα στη Βενετία"

Όσα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Πώς γνωριστήκαμε; Με πήρε τηλέφωνο στο κομμωτήριό μου να κλείσει ένα κούρεμα με τον φίλο του. Και επειδή εμείς κλείνουμε στις 6, τον ρώτησα εάν θα προλάβει να έρθει γιατί κλείνουμε σε μισή ώρα. Ωστόσο ο φίλος του είναι και φίλος μου και ήξερε τι ώρα κλείνω. Και μου είπε ότι “δεν θα μπορέσω να σας δω από κοντά”, και μου μιλούσε στον πληθυντικό. Εμένα με ισοπέδωσε με αυτό! Ξέρετε ότι δεν μπορώ τα κοσμήματα που είναι μικρά, θέλω λάμψη! Ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι κιμπάρης. Είναι πολύ καλός.

Εννοείται πως ήρθε στο μαγαζί, δεν θα τον άφηνα, μου άρεσε ο τρόπος που μου μιλούσε. Έχει και ωραία φωνή», αποκάλυψε.

Αυτό που μου αρέσει στον Νεκτάριο είναι ότι ακούει. Του έχω πει διάφορα για τη ζωή μου, μου λέει πώς είναι εδώ για μένα. Νιώθω ασφάλεια και είναι η πρώτη φορά που το νιώθω στη ζωή μου.

Όταν για πρώτη φορά είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση μου είπε μήπως έπρεπε να τον ρωτήσω, και του απάντησα πως μου ζήτησαν οι συνάδελφοι φωτογραφίες. Το δέχθηκε και μου απάντησε πως “είμαστε κουκλάκια ζωγραφιστά”. Μου είπε πως αυτό που θέλει μόνο είναι να μην έρθει κάποιος δημοσιογράφος στο νοσοκομείο», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR