counter

Ελισάβετ Σπανού: Η εξομολόγηση πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - "Κατέψυξα κάποια ωάρια πριν τρία χρόνια"

Ελισάβετ Σπανού: Η εξομολόγηση πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - "Κατέψυξα κάποια ωάρια πριν τρία χρόνια"
Ελισάβετ Σπανού: Η εξομολόγηση πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - "Κατέψυξα κάποια ωάρια πριν τρία χρόνια"

Η Ελισάβετ Σπανού διανύει μια ξεχωριστή φάση στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Η ίδια τότε, είχε αναφερθεί στην κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

Δείτε επίσης! Ελισάβετ Σπανού για Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του"

Όσα είπε η Ελισάβετ Σπανού

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων. Πάρα πολλές κοπέλες, κυρίως από επαρχία, επικοινωνούσαν μαζί μου. Λυπάμαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε εμείς οι γυναίκες για την βία που υπάρχει. Υπάρχει βία και μισογυνισμός. Εύχομαι για το 2024 να υπάρχει λιγότερη βία», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες, μας πιάνει το άγχος για το “πότε θα γίνω μάνα”. Αναρωτήθηκα εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν λειτουργεί σύμφωνα με το συναισθηματικό και ψυχικό ρολόι, οπότε αποφάσισα να καταψύξω κάποια ωάρια. Έχουν περάσει τρία χρόνια. Θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Εκ τότε ηρέμησα πάρα πολύ και άλλαξε ο τρόπος επιλογής συντρόφων μου», αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού.

«Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση “πρεμούρα” για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αναγνωρίζω την κάθε ανάγκη του ανθρώπου να εκφράζεται όπως εκείνος νιώθει. Είναι κάτι που θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να συνυπάρχουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η ίδια.

«Το θέμα της τεκνοθεσίας με προβληματίζει σε βαθύτερο επίπεδο και όχι στην ανατροφή του παιδιού. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ισότητας. Το θέμα της τεκνοθεσίας, εάν το δούμε προοπτικά, μετά δηλαδή θα έχουμε γυναίκες που θα κυοφορούν μόνο ως παρένθετες; Γίνεται μία περίεργη χρήση μετά των φύλων σε ένα βάθος χρόνου και αυτό με ανησυχεί πιο πολύ», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @elisavet_spanou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR