counter

Ελευθερία Ελευθερίου: Μπήκε στο "Survivor All Star"- Έτσι την υποδέχτηκε ο Μάριος Πρίαμος

Ελευθερία Ελευθερίου: Μπήκε στο "Survivor All Star"- Έτσι την υποδέχτηκε ο Μάριος Πρίαμος
Ελευθερία Ελευθερίου: Μπήκε στο "Survivor All Star"- Έτσι την υποδέχτηκε ο Μάριος Πρίαμος

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελευθερία Ελευθερίου θα μπει στο “Survivor All Star” και θα βρίσκεται στην ομάδα των “Διάσημων”.

Σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” πως αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όταν είδε την τραγουδίστρια, αλλά και πως αντέδρασε η ίδια όταν είδε τον Κύπριο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου ο Μάριος ήταν πολύ διαχυτικός μόλις έφτασε στην παραλία η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο ίδιος της έκανε μια αγκαλιά και πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο.

Ωστόσο, η Ελευθερία ένιωσε αμήχανα και τραβήχτηκε.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ελευθερία Ελευθερίου: Η on camera απάντησή της για τον Μάριο Πρίαμο λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για Ελευθερίου - Πρίαμο

«Είδα τις νέες αφίξεις. Εσείς θα τις δείτε την Κυριακή. Μπήκαν από χθες και έκαναν ντου στην παραλία. Μέχρι τέλη Φεβρουαρίου πρέπει να έχουν μπει όλοι και να έχει κλείσει το casting. Χαμός θα γίνει», είπε ο Γιώργος Λιανός από την πλευρά του στην πρωινή εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο.

Όταν ρωτήθηκε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο “Survivor All Star”, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου. Προς το παρών κρατιέται αλλά η φάση είναι μπαρούτι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR