counter

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της, Αντιγόνη! Είναι ολόιδιες (Φωτό)

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της, Αντιγόνη! Είναι ολόιδιες (Φωτό)
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της, Αντιγόνη! Είναι ολόιδιες (Φωτό)

Το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Αντιγόνη Μαθιουδάκη.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην προβολή της νέας ταινία του Γούντι Άλεν με τίτλο "Γυρίσματα της τύχης", η οποία έγινε στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Αντιγόνη Μαθιουδάκη να ποζάρουν χαλαρές και ευδιάθετες με την Ελένη Ράντου.

Όπως θα παρατηρήσετε η τραγουδίστρια και η κόρη της είναι ολόιδιες.

Μάλιστα, εκτός από την απίστευτη ομοιότητα έχουν και το ίδιο στιλ.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τους δυο της γάμους. Την Αντιγόνη Μαθιουδάκη και τον Λεωνίδα Χατζημιχάλη.

Δείτε επίσης! Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη: "Έσβησα από την μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και…"

Η εξομολόγηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τα παιδιά της

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR