counter

Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές μήνυμα με το οποίο απαντά γιατί εμφανίζεται άβαφη

Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές μήνυμα με το οποίο απαντά γιατί εμφανίζεται άβαφη
Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές μήνυμα με το οποίο απαντά γιατί εμφανίζεται άβαφη

Με αφορμή τα σχόλια που δέχεται για τις φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram και στις οποίες ποζάρει εντελώς άβαφη, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί. Πιο συγκεκριμένα με μια μακροσκελή της ανάρτηση η παρουσιάστρια εξήγησε πως «η αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη».

Διαβάστε επίσης: Eλεoνώρα Mελέτη: "Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας με το Mega"

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη. Όσοι με ξέρουν , γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης. Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό κ όλα τα σχετικά: ( αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε). Σε τίποτα δεν αποσκοπώ. Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν , να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα. Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω , μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ ότι όλοι.

Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση κ είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο ινσταγκραμ μπορεί να είναι κ ριψοκίνδυνο. Αλλά μ αρέσει το ζην επικινδύνως. Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, κ αυτό σεβαστό κ αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα. Είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Κ αυτό θα το πρεσβευθώ κ εδώ. Πάμε πάλι: είμαι κ νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τον αποδέχομαι. Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου κ όσοι με αγαπούν αληθινά. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί!

Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος και το Instagram.

Αποδοχή» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - nonoram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR