counter

Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές που δέχθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές που δέχθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν
Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές που δέχθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Την Ελεονώρα Μελέτη θα την παρακολουθούμε τηλεοπτικά για άλλη μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Μάλιστα χθες Πέμπτη 10/8, το Mega εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση συνεργασίας του με την παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του Mega για την Ελεονώρα Μελέτη

"Το Mega με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2021 ως κεντρική παρουσιάστρια της δημοφιλούς πρωινής εκπομπής «Mega Καλημέρα», την οποία και θα συνεχίσει να παρουσιάζει. Η ανανέωση του συμβολαίου της, επιβεβαιώνει τη βαθιά εκτίμηση και την απόλυτη εμπιστοσύνη του MEGA στις ικανότητες, στο πολύπλευρο ταλέντο της και στην ξεχωριστή τηλεοπτική της υπόσταση.

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο Mega, με τη βεβαιότητα μίας  επιτυχημένης και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με την πολύχρονη εμπειρία στον απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης, με θετική αλλά και ανατρεπτική ματιά στα γεγονότα, με ψύχραιμη προσέγγιση της επικαιρότητας και με πάντα εύστροφο σχολιασμό, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλόδοξης και επιτυχημένης ομάδας του Mega."

Ρίξτε μια ματιά! Ελεονώρα Μελέτη: Το μακροσκελές μήνυμα με το οποίο απαντά γιατί εμφανίζεται άβαφη

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Λίγο μετά η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και εκεί δέχθηκε και τις ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία θα βγαίνει την ίδια ώρα από την συχνότητα του Alpha με την εκπομπή “Happy Day”.

«Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το @megatvcom. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα αλλά όμως τα ξέρουμε εδώ και μήνες. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική και όμορφη! πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Καλή σεζόν… ραντεβού το Σεπτέμβρη», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να της απαντά: «Συγχαρητήρια. Καλή σεζόν να έχουμε».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR