counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Κουβέντα στην κουβέντα καταλήξαμε ότι βγαίναμε με τον ίδιο βλάκα, ήταν σοκ"

Τη συνέντευξη της Μαρίας Σολώμου στο “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε το πρωί της Τετάρτης η ομάδα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως συμπάσχει με την ηθοποιό, αφού στο παρελθόν έμαθε πως μοιράζεται τον ίδιο άνδρα με άλλη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης! Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: "Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος"

«Έχω ακριβώς το ίδιο βίωμα με την Μαρία, μόνο που εγώ το έμαθα από την κοπέλα που τα είχε, την άλλη. Έδινα πανελλήνιες. Μια Κυριακή είπα να βγω και εγώ-τι το ήθελα;-δεν έβγαινα, γιατί διάβαζα. Τότε έβγαινα με ένα φίλο, που ήταν και οικογενειακός φίλος τρομάρα μου. Εγώ ήμουν 18, αυτός 22. Ήταν τύπος και υπογραμμός απέναντι μου, δεν μου είχε δώσει κανένα δικαίωμα να πιστέψω πως είναι βλάκας.

Είναι μια κοπέλα μου δίπλα και είναι πολύ στεναχωρημένη και αρχίζουμε και μιλάμε για τα προσωπικά. Αυτή ήταν πολύ στεναχωρημένη από έναν βλάκα που έβγαινε και κουβέντα στην κουβέντα καταλήξαμε ότι βγαίναμε με τον ίδιο βλάκα. Ήταν σοκ. Την ρώτησα σε κάποια φάση πως λένε το αγόρι της. Μου είπε και λέω κοίτα να δεις σύμπτωση και το δικό μου έτσι το λένε. Δεν ξέρω τι έκανε αυτή, εγώ δεν ξανασχολήθηκα. Εξαφανίστηκα! Αυτή δεν ξέρω τι έκανε. Υπήρξε μια γυναίκεια αλληλεγγύη εκείνη τη στιγμή!», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR