counter

Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου! "Έχω θυμώσει, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία"

Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου! "Έχω θυμώσει, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία"
Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου! "Έχω θυμώσει, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία"

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της στο Mega το πρωί της Τετάρτης 1/11 με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου στις οποίες ο γνωστός σχεδιαστής κοσμηματοπώλης μίλησε για τα παραπάνω κιλά των Ελληνίδων και πως αυτά προβάλλονται ως πρότυπα τονίζοντας πως έχει χαθεί κάθε μέτρο κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις!

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τις δηλώσεις του Κονδυλάτου

«Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι να γίνονται κάποιοι στα μάτια του κόσμου πιο αρεστοί γιατί κουνούν το δάκτυλο, διδάσκουν την κοινωνία πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ενώ στην ουσία ούτε οι ίδιοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση. Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης - H Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Περικλή Κονδυλάτου: "Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι..."

«Ο καθένας πρέπει να δουλεύει για τον εαυτό του έτσι ώστε αυτοί που δέχονται τα σχόλια να μην επηρεάζονται και αυτοί που τα κάνουν να σταματήσουν να τα κάνουν. Δεν θα σταματήσει κανείς να σχολιάζει όσο υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι που κουνάμε το δάκτυλο και ηθικολογούμε με αφορμή ένα τέτοιο ξέσπασμα κάθε φορά. Κάθε φορά στις δηλώσεις του Κονδυλάτου με ενοχλεί αυτή η υποκρισία» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Όλοι πια είμαστε ηθικοί, όλοι πια είμαστε αρεστοί αλλά στην πράξη όταν δεν υπάρχουν κάμερες θα κάνουμε και το κουτσομπολιό μας, θα κάνουμε και το θάψιμό μας, μπορεί να μην αφορά στα κιλά αλλά στην επίδοση, στην εξυπνάδα, στον σύζυγό του, στα μαλλιά του. Είμαστε όλοι ένα μέρος αυτής της υποκρισίας και αυτής της παθογένειας. Ο καθένας να δουλέψει για τον εαυτό του. Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά έχω θυμώσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR