counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρη τους

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρη τους
Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρη τους

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής του βίωσαν χθες η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, καθώς παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την 5 ετών κορούλα τους.

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ τα δύο μυστήρια έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: Ο πρώτος χορός με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη της στο πάρτι μετά τον γάμο και τη βάφτιση

Ελεονώρα Μελέτη – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρη τους

Λίγες ώρες μετά τα δύο μυστήρια η παρουσιάστρια του Mega έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media. Η Ελεονώρα Μελέτη κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύζυγό της στο γαμήλιο πάρτι και στη λεζάντα ευχαρίστησε όλους αυτούς που της ευχήθηκαν για τον γάμο και τη βάφτιση της κορούλας της.

«Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς. Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς, αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη απο τον @psycho_25 , που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς. Όλους, έναν προς έναν σας Ευχαριστούμε», έγραψε η Ελεονώρα μελέτη στο Instagram.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη μετά τον γάμο της:

 

Photo Credits: Instagram - nonoram

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR