counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ελεονώρα Μελέτη

Συνέντευξη στο ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ  άλλων έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. 

Τα τελευταία τρία χρόνια έχεις καταφέρει να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή µα-κριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. ∆εν είχες κάποια σχέση όλο αυτό το διάστηµα; Μα είναι δυνατόν να είµαι τρία χρόνια µόνη µου; Όποιος θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή µπορεί. Εγώ έχω ιδιωτική ζωή και τη ζω δη-µόσια, υπό την έννοια ότι δεν κρύβοµαι, ούτε είµαι κλεισµένη µέσα. Απλώς προστατεύω και φροντίζω τις σχέσεις µου, δεν παίζω σε κοσµικά ταµπλό, ξέρω πολύ καλά πού θα βρω παπαράτσι και πού όχι, επι-πλέον βάζω και όρια, δεν φωνάζω τους φωτογρά-φους στο σπίτι µου και στο κρεβάτι µου. Τα έχω κάνει αυτά τα λάθη και τα έχω πληρώσει ακριβά. Μπορώ να σου πω λοιπόν ότι είχα δύο σχέσεις αυτό το διά-στηµα, που η µία κράτησε εννέα µήνες και η άλλη τέσσερις και δεν δηµοσιοποιήθηκαν, και ευχαριστώ τα περιοδικά που έχουν σεβαστεί την επιθυµία µου να µην εκθέτουν ανθρώπους που είναι δίπλα µου χωρίς την έγγραφη έγκρισή τους, όταν εκείνοι δεν ανήκουν στον χώρο µας. Σε µία περίπτωση, βέβαια, χρειάστηκε να αγόρασω εγώ κάποιες φωτογραφίες που ενηµερώθηκα ότι κυκλοφορούν και οι οποίες ήταν προϊόν παπαρατσικής λήψης, πραγµατικής όµως παπαρατσικής λήψης.

∆ηλαδή, θα µπορούσες να έχεις παντρευ-τεί το καλοκαίρι που πήγες στο Μπαλί και να µην το µάθαµε; Όχι, δεν έχω παντρευτεί. Αλλά θα µπορούσα να έχω πάει στο Μπαλί µε τον σύντροφό µου και να µην το έχετε µάθει. Ωστόσο, πήγα µόνη µου, ήταν το πρώτο υπερατλαντικό single ταξίδι που έκανα και µπορώ να σου πω πως ήταν µαγευτική εµπειρία.

Αν αποφάσιζες να παντρευτείς, θα επιδίωκες να το κάνεις κρυφά; Δεν θα το κρύψω, αλλά δεν πρόκειται να βγά-λω και παντιέρες και να πω «παντρεύοµαι». Δεν υπάρχει περίπτωση να φωτογραφηθώ µε τον άντρα µου, ούτε θα βγάλω δελτίο Τύπου για το πού και πώς θα παντρευτώ καλώντας τηλεοπτικά συ-νεργεία και φωτογράφους.

Διαβάστε επίσης : Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει με το "Ε";

Διαβάστε επίσης : Ραχήλ Μακρή: Η επίθεση στην Ελεονώρα Μελέτη on air

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR