counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαροσούλη από την ημέρα του γάμου τους

Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαροσούλη από την ημέρα του γάμου τους
Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαροσούλη από την ημέρα του γάμου τους

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έζησαν μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την 5 ετών κορούλα τους.

Η μικρή πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ τα δύο μυστήρια έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως ο γάμος για την Ελεονώρα Μελέτη ήταν πολύ ξαφνικός αφού δεν ήταν σχεδιασμένος. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε να την παντρευτεί αιφνίδια καθώς η παρουσιάστρια δεν γνώριζε τίποτα!

Δείτε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: "Στεναχωριέμαι, γιατί το βασικό event ήταν η βάφτιση της κόρης μου και τελικά ο γάμος την επισκίασε"

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον γάμο της

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της.

«30/6/23 … ποζάροντας στη βάφτιση της Αλεξάνδρας Ωκεανίδας που κατέληξε σε γάμο. Μια πρώτη γεύση από τη μέρα που θα μπει στο άλμπουμ τον πιο ευτυχισμένων της ζωής μου. Από κάτω ακούγεται το τραγούδι του γάμου μας… Σας είχα υποσχεθεί κάτι.. το ετοιμάζω», έγραψε στη λεζάντα η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR