counter

Ελεονώρα Μελέτη: Εξήγησε μέσω Instagram γιατί δε δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της

Ελεονώρα Μελέτη: Εξήγησε μέσω Instagram γιατί δε δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της
Ελεονώρα Μελέτη: Εξήγησε μέσω Instagram γιατί δε δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τον λόγο που η ίδια και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης έχουν αποφασίσει να μη δείχνουν στα social media το πρόσωπο της κόρης τους, Αλεξάνδρας.

Με αφορμή λοιπόν σχετική ερώτηση που έλαβε από follower η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: Q&a via post: η Jenny με ρώτησε: «γιατί δεν μας δείχνεις ποτέ το πρόσωπο της Αλεξάνδρας?»

Πάντως όχι για να μην την ματιάσετε!

Διαβάστε επίσης: Eλεονώρα Mελέτη: Τα αρνητικά σχόλια μετά από τη συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, "Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου"

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τη συστήσω σε οοοοολο το κόσμο!

Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογαλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της , τη τσαχπινιά κ το χιούμορ της… είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια!

Ωστόσο έχουμε επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πως θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούμε το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα.

Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ κ τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα κ κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης.

Πρόκειται για καθαρά προσωπική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει πως κρίνουμε μέσα από αυτή τη δίκη μας απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR