counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν είναι όλα bodyshaming, κι εμείς πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά"

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν είναι όλα bodyshaming, κι εμείς πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά"
Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν είναι όλα bodyshaming, κι εμείς πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά"

Την άποψή της για το bodyshaming μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τη δήλωση της Κρίστυ Κρανά, η οποία ανέφερε «Δεν είναι ωραίο μία εύσωμη γυναίκα να φοράει κολλητό ρούχο και να κρεμάει στο πλάι το σώμα».

Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογραφίζεται ως θύμα ξυλοδαρμού - Η μακροσκελής ανάρτηση για την κακοποίηση

Ελεονώρα Μελέτη – Όσα είπε για το bodyshaming

«Δεν είναι όλα bodyshaming. Το ότι αυτή τη στιγμή ρωτάτε ένας άνθρωπος και λέει τη γνώμη του και για τα ρούχα, και για τα υαλουρονικά και να θεωρεί ότι ενοχλείται από αυτό γιατί τις βλέπει όλες ίδιες, είναι η άποψή του. Θεωρώ ότι κι εμείς θα πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Αν πραγματικά θέλουμε να πατάξουμε τις απόψεις που είναι απαράδεκτες να ακούγονται το 2023, θα πρέπει όταν ακούμε μία τέτοια δήλωση να την κόβουμε. Εκεί περνάμε στο στρατόπεδο της λογοκρισίας. Κανονικά ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του.

Το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει την άποψή του κι εμείς πέφτουμε να τον φάμε, σε περίπτωση που η άποψη αυτή δεν πρέπει να ακουστεί αλλά όταν τελειώνει το βίντεο κατά βάθος συμφωνούμε σε κάποια πράγματα από αυτά, μάς κάνει υποκριτές. Το να επιτρέπουμε στον άλλο να λέει την άποψή του και μετά εμείς να διαφωνούμε ευγενικά, αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό.Το να απαιτούμε από όλους να μην λένε την άποψή τους, όταν αυτή διαφέρει από τη δική μας, κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε γιατί μπορεί να γίνει παθογένεια», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR