counter

Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι
Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο έχει αποκτήσει και μια κορούλα, την πέντε ετών Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, ο Θοδωρής Μαροσούλης έκανε μια μεγάλη έκπληξη στην παρουσιάστρια του Mega, αφού της ζήτησε να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο χωρίς η ίδια να το γνωρίζει λίγο πριν βαφτίσουν την κόρη τους.

«Στεναχωριέμαι, γιατί το βασικό event ήταν η βάφτιση της κόρης μου και τελικά ο γάμος την επισκίασε. Ήταν η ημέρα της κόρης μου. Ήταν τελείως απρόσμενο και τελείως απρογραμμάτιστο, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους όσοι ήταν εκεί παρευρισκόμενοι. Ο σύζυγός μου ήθελε ανέκαθεν αυτή την ευλογία.

Αλεξάνδρα λένε την πεθερά μου αλλά είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το Ωκεανίς μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα και το ζήτησα ως χάρη από τον άντρα μου. Του λέω: επειδή δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί και μου αρέσει αυτό το όνομα, να του το δώσουμε συμπληρωματικό; Και του άρεσε σαν concept», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο και την βάφτιση της κόρης της.

Διαβάστε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες στο Instagram από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης – Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Λίγο πριν το ζευγάρι φύγει για διακοπές πραγματοποίησε μια κοινή βραδινή έξοδο. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης θέατρο Άλσος με τον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR να τους απαθανατίζει κατά την άφιξή τους, αλλά και κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετοι και απόλαυσαν την παράσταση που παρακολουθήσαν.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR