counter

Ελένη Χαμπέρη: "Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω στις εκλογές με τον Αχιλλέα Μπέο"

Ελένη Χαμπέρη: "Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω στις εκλογές με τον Αχιλλέα Μπέο"
Ελένη Χαμπέρη: "Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω στις εκλογές με τον Αχιλλέα Μπέο"

H Ελένη Χαμπέρη, αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι έχει δεχτεί μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο επειδή επέλεξε να κατέβει ως υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο στις εκλογές.

Μετά τα όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, η πρώην παίκτρια του Survivor, ανέφερε: «Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεχόμουν και χωρίς να ανεβάσω κάτι υβριστικά μηνύματα. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να δίνω βάση αλλά με επηρέαζαν ψυχολογικά, μου έλεγαν διάφορα όπως “καλύτερα να αλλάξεις”.»

«Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω με τον Αχιλλέα Μπέο. Άνθρωποι που είχαν αντίθετη άποψη και με επηρέαζε όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Τα πήγα πάρα πολύ καλά, δυστυχώς δεν βγήκα. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ γιατί και εμένα αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: Οι νέες δηλώσεις του Δήμαρχου Βόλου! "Γέμισαν οι τηλεοράσεις & τα ραδιόφωνα αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη"

Φυσικά και δεν το μετάνιωσα, ειλικρινά σας μιλάω με επηρέασε πολύ αυτό το διάστημα ψυχολογικά, ενώ έλεγα δεν θα δίνω βάση σε τίποτα. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό. Το γεγονός ότι με γνώριζαν, το έκανε πιο εύκολο να μου στείλουν εμένα μηνύματα, χωρίς να έχω κάνει κάτι. Δεν το έχω συζητήσει με τον κύριο Αχιλλέα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: Instagram @eleni_xamperi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR