counter

Ελένη Πετρουλάκη: H κόρη της αποφοίτησε και φεύγει για Αμερική (φωτογαφίες)

Ελένη Πετρουλάκη: H κόρη της αποφοίτησε και φεύγει για Αμερική (φωτογαφίες)
Ελένη Πετρουλάκη: H κόρη της αποφοίτησε και φεύγει για Αμερική (φωτογαφίες)

Περήφανη μητέρα η Ελένη Πετρουλάκη, καθώς η 18χρονη κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς αποφοίτησε από το σχολείο και πλέον είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην ακαδημαϊκή της ζωή.

Η Ελένη Πετρουλάκη το μεσημέρι της Πέμπτης δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης στο κολλέγιο Ψυχικού, ενώ σε μακροσκελές μήνυμά της αποκάλυψε πως η κόρη της φεύγει από την Ελλάδα και θα μετακομίσει για σπουδές στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης: Eλένη Πετρoυλάκη: Η κόρη της αποφοίτησε και φόρεσε το φουστάνι που έβαλε η μαμά της στη βάφτισή της (Φωτό)

«Καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στο ωραίο ταξίδι της ζωής Μωρό μου! Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες ! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες ,εμπόδια ,κούραση ,αγώνας μεγάλος αλλά όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Απόλαυσε την διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρο σου ! Θα φύγεις μακριά εκεί στην Αμερική, αλλά κάνω την καρδιά μου «πέτρα» για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρα σου!» έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη στον προσωπικό της λογαριασμό.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ίλια Ίβιτς και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR