counter

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο μήνυμα αγάπης μέσα από το Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο μήνυμα αγάπης μέσα από το Instagram
Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο μήνυμα αγάπης μέσα από το Instagram

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή χρονιά να έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο δεν έχει χάσει την επικοινωνία της με το κοινό.  

Η παρουσιάστρια από τότε που έβαλε μια άνω τελεία στην καριέρα της, έχει γίνει πολύ ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της.  

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

«Σας αγαπώ και το φωνάζω με τον τρόπο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη της σε αυτούς που είναι δίπλα της και τη στηρίζουν με τον τρόπο τους. 

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR