counter

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έγιναν στο διπλό πάρτυ γενεθλίων για τις κόρες της

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έγιναν στο διπλό πάρτυ γενεθλίων για τις κόρες της
Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έγιναν στο διπλό πάρτυ γενεθλίων για τις κόρες της

Πάρτυ για να γιορτάσει τα ένατα γενέθλια της Βαλέριας και τα έκτα γενέθλια της Λάουρας οργάνωσε η Ελένη Μενεγάκη στο Polo Club Τατοίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Παρουσία του συντρόφου της Ματέο Παντζόπουλου, της μητέρας της Ζέτας, του αδερφού της Θοδωρή Μισοκαλού και πολλών καλών τους φίλων η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της με ένα πάρτυ που έμεινε αξέχαστο στους καλεσμένους του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού, νονά της Βαλέριας. Ελένη Μενεγάκη και Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται ότι γύρισαν νέα σελίδα στις σχέσεις τους και η δεύτερη δεν θα μπορούσε λείπει από την χαρούμενη στιγμή της βαφτιστήρας της.

Διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους έδωσαν επίσης το «παρών» με τα ονόματα της Κρίστης Τσολακάκη, της Σήλιας Κριθαριώτη και της Ελμίνας Κοπελούζου να φιγουράρουν στην λίστα των καλεσμένων. Σύμφωνα  με την εφημερίδα η μικρή Βαλέρια έσβησε τα κεράκια της σε μια τούρτα με θέμα την κούκλα Barbie, ενώ η Λάουρα σε μια διώροφη.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το χώρο όπου έγινε το party.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR