counter

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον γάμο του! "Πολύ χάρηκα για εσένα και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά..."

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη είναι σήμερα, 17/11 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον ίδιο για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη της. 

"Βρε γαμπρούλη μου, έλα να σε φιλήσω! Εγώ θα ξεκινήσω με τις καλές ευχές καρδιάς... πολύ χάρηκα για εσένα και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά... Πέρσι τέτοια εποχή ή λίγο πιο μετά σε είχα ρωτήσει 'είσαι ερωτευμένος;' γιατί σαν αίσθηση.. σαν αύρα που έβλεπα.. αλλά και πάλι είχα μια συστολή. Και εσύ με μια συστολή μου είχες απαντήσει και δεν πέρασαν 6-7 μήνες και έκανες αυτό που στο μυαλό μου πάντα σε είχα και έλεγα 'αυτός θα μείνει πάντα εργένης' δεν ξέρω ίσως γιατί δεν ξέραμε τίποτα για την προσωπική σου ζωή, μόνο φήμες. Πραγματικά τις καλύτερες ευχές μου και για το νέο μέλος που περιμένετε!", είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

"Έχετε έρθει μαζί; Ποια είναι, δεν βλέπω κάποια που να είναι έγκυος"...

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR