counter

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τα μαθητικά της χρόνια! "Το θυμάμαι αυτό το άνοιξε το χέρι σου να σου ρίξω & μία με την βέργα"

Μια αποκάλυψη σχετικά με τα μαθητικά της χρόνια, έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή της. Η ίδια, λίγο μετά την προβολή του βίντεο που έκανε το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό bullying, ανέφερε:

"Σκέφτομαι την δικιά μου εποχή που τότε ο απουσιολόγος ήτανε σα να λέμε το σπασικλάκι αλλά θεωρώ και η άλλη πλευρά η οποία δεν έχει σχέση με διαβάσματα, λέμε γιατί τι συμβαίνει;".

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η on air αποκάλυψή της - "Το περνούσα στο ντεκολτέ μου χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Ήταν βάσανο"

Και λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε αναφέροντας:

"Και εγώ θυμάμαι, αλλά θυμάμαι όταν πήγαινα πρώτη ή δευτέρα δημοτικού που υπήρχανε κάτι βέργες, μετά δεν ξανά θυμάμαι, ίσως γιατί ήμασταν κορίτσια και δεν ασχολιόντουσαν, γιατί δεν κάναμε και τίποτα. Αλλά εγώ το θυμάμαι αυτό το άνοιξε το χέρι σου να σου ρίξω και μία με την βέργα όταν ήμασταν πρώτη και δευτέρα δημοτικού, δηλαδή έξι ή εφτά χρονών.

Δηλαδή λες κι εμείς δεν το είχαμε αυτό το θέμα αλλά δεν το λέγαμε γιατί ήταν στα πλαίσια της τότε κανονικότητας".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR