counter

Ελένη Μενεγάκη: "Εχθές που πήγα σπίτι μου μεσημεριάτικα είπα τώρα τι κάνεις;"

Ελένη Μενεγάκη: "Εχθές που πήγα σπίτι μου μεσημεριάτικα είπα τώρα τι κάνεις;"
Ελένη Μενεγάκη: "Εχθές που πήγα σπίτι μου μεσημεριάτικα είπα τώρα τι κάνεις;"

Στη θέση της στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη μετά το ατύχημα που είχε στο μάτι της.

Η παρουσιάστρια –όπως αποκάλυψε- τραυματίστηκε την ώρα του μακιγιάζ, καθώς μια ακίδα από μολύβι μπήκε στο μάτι της και αναγκάστηκε να πάει στον γιατρό. 

Διαβάστε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: "Σαν ψέμα μου φαίνεται που δεν ήμουν χθες στην εκπομπή" - Έτσι έγινε το ατύχημα στο μάτι

Η Ελένη Μενεγάκη αφού αναφέρθηκε στο ατύχημα της αποκάλυψε πως χθες βρέθηκε πολύ νωρίς στο σπίτι της και αυτό της ήταν παράξενο, καθώς όλοι έλειπαν.

«Εχθές που πήγα σπίτι μου μεσημεριάτικα είπα “τώρα τι κάνεις Ελένη;”. Δηλαδή είναι αυτό που λες είμαι αλλιώς μονταρισμένη και προγραμματισμένη στη ζωή μου. Μπήκα σπίτι μου, κοίταγα δεξιά και αριστερά, δεν ήταν και κανείς, γιατί έφτασα 3 - 3 και πέντε. Δεν είχαν και τα παιδιά σχολάσει. Μια μέρα, αλλά ήταν εκτός μέρας μου. Τα έχεις χαμένα.

Σήμερα ερχόμουν…αφού δεν ήρθα εδώ από τις 8 παρά να ανοίξω… Τέτοια ανάγκη είχα να μπω στο περιβάλλον μου! Ακόμα και όταν γκρινιάζεις και λες έχω κουραστεί, αλλά όταν αυτά που πραγματικά αγαπάς τα χάνεις –για μια μέρα λέμε τώρα- δεν σου έρχεται πολύ καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.   

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR