counter

Ελένη Μενεγάκη - Ελένη Φωτοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία τους!

Ελένη Μενεγάκη - Ελένη Φωτοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία τους!
Ελένη Μενεγάκη - Ελένη Φωτοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία τους!

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της "Ελένης" στον Alpha, είχε γίνει γνωστό πώς στο πάνελ της εκπομπής θα βρισκόταν η Ελένη Φωτοπούλου.

Ωστόσο, η συνεργασία τους δεν προχώρησε και έτσι δεν είδαμε ποτέ την δημοσιογράφο στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη τελικά μεταξύ τους, η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά, πώς έγινε η πρόταση συνεργασίας, αλλά και γιατί τελικά η Ελένη Φωτοπούλου είπε "όχι" στην Ελένη Μενεγάκη.  

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν τους τελευταίους μήνες, ύστερα από ένα εντελώς τυχαίο τετ α τετ που είχαν. Ήταν μια συνάντηση καρμική. Ήταν για να γίνει, καθώς και οι δύο, αντί να γυρίσουν τα πρόσωπά τους αλλού, αντάλλαξαν δειλά τις πρώτες λέξεις. Η κουβέντα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και εκεί ακριβώς έπεσαν οι γέφυρες συμφιλίωσης. Στις συναντήσεις που ακολούθησαν έγιναν ατελείωτες συζητήσεις, στις οποίες οι δύο κυρίες μίλησαν για όλα και έλυσαν όσα τους χώριζαν. Και όλα έγιναν όπως παλιά.

Μάλιστα, στο τέλος του καλοκαιριού η παρουσιάστρια πρότεινε στη δημοσιογράφο να ενταχθεί στην εκπομπή της με θέση στη συντακτική ομάδα αλλά και στο πάνελ. Από εκείνη τη συνάντηση η Ελένη Φωτοπούλου έφυγε χαμογελαστή και όλοι θεώρησαν ότι τα βρήκαν και συμφώνησαν. Στην πραγματικότητα το χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη της ήταν γιατί είδε πάλι την Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια, ωστόσο, απάντησε αρνητικά στην πρόταση. Η καρδιά της λαχταρούσε να το κάνει, αλλά ήταν αδύνατον. Το timing ήταν λάθος, λόγω των δημοσιογραφικών υποχρεώσεων που έχει στο ειδησεογραφικό site του συζύγου της, αλλά και την ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στον 4χρονο γιο της, που απέκτησε με τον Άκη Παυλόπουλο και επιθυμεί να τον μεγαλώνει η ίδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR