counter

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε από ποια διάσημη Ελληνίδα πήρε συνέντευξη!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε από ποια διάσημη Ελληνίδα πήρε συνέντευξη!
Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε από ποια διάσημη Ελληνίδα πήρε συνέντευξη!

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος θα παρουσιάσει μία διαφορετική εκπομπή. Η "Ελένη" εκτός από δίωρη, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ανανεωμένη όσον αφορά τα πρόσωπα και τις στήλες.

Πρόσφατα, είδαμε την παρουσιάστρια να βγαίνει στον δρόμο μεταμφιεσμένη και να χορεύει τσιφτετέλι στην Ερμού μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή. Ωστόσο, η παρουσιάστρια σκοπεύει να μας δείξει κι ένα άλλο πρόσωπό της μέσα από συνεντεύξεις που θα κάνει με σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδος.

Έτσι, η Ελένη βρέθηκε σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη και μίλησε μαζί της για όλα. Η βουλευτής της ΝΔ έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην παρουσιάστρια και όλα όσα είπαν μεταξύ τους αναμένεται να προβληθούν σε μια από τις πρώτες εκπομπές της.

Την αποκάλυψη της συνάντησής τους έκανε η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τη στιγμή που συνομιλούσαν. "Με την Ελένη σε μια διαφορετική συνέντευξη που θα δείτε σύντομα", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μπακογιάννη Μενεγάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR