counter

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Θα αποζημιωθεί για τις ημέρες που έμεινε στη φυλακή

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Θα αποζημιωθεί για τις ημέρες που έμεινε στη φυλακή
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Θα αποζημιωθεί για τις ημέρες που έμεινε στη φυλακή

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης το πρωί της Τετάρτης η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Η ίδια μεταξύ άλλων πως θα αποζημιωθεί για τη φυλάκιση της, η οποία διήρκησε 245 ημέρες, καθώς κρίθηκε αθώα.

Διαβάστε επίσης! Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή της- “Tο ήξερα εξ αρχής…”

«Δε νομίζω πως μπορώ να περιγράψω με λόγια πως είναι να χάνεις την ελευθερία σου. Δεν περιγράφεται. Τι ακριβώς περιμένετε να σας πω; Το χειρότερο είναι, ότι αν θέλω να σας μεταφέρω συνοψίζοντας την εικόνα του δικαστηρίου που έγινε προχθές για την αποζημίωση, θα το κάνω μια φράση της δικαστικής αρχής, που είπε ότι η κατηγορούμενη συνεχίζουν να αποκαλούν εμένα “κατηγορούμενη” ενώ έχω αθωωθεί πανηγυρικά και αμετάκλητα, λέγοντας πως “δικαίως φυλακίστηκε και δικαίως αθωώθηκε”.

Δεν υπάρχει καμία λογική και καμία αξιοπρέπεια σε όλη αυτή τη φράση από τη δικαστική αρχή. Δεν υπάρχει ταύτιση των δυο απόψεων. Αποζημιώθηκα με το κατώτατο ποσό, θα πάρω 20 ευρώ για κάθε μια από τις 245 μέρες που έμεινα στη φυλακή. Το θέμα μου δεν είναι μόνο τα χρήματα. Τα χρήματα είναι ένα καλό μπουστάρισμα.  Η ρετσινιά ότι έχεις κάνει φυλακή μένει. Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάζω δυο εκπομπές… Φυσικά και έχω στιγματιστεί και βιώνω απόρριψη, κυρίως από πιο μεγάλα κανάλια, τα πιο μικρά δίνουν ευκαιρίες… Υπάρχει η νοοτροπία “που να πάμε να μπλέξουμε” και την αντιμετωπίζω συχνά», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυχρονοπούλου στον αέρα του «Πρωινού».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR