counter

Έλενα Παπαρίζου: Ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, την απόλαυσε σε συναυλία της! Η σπάνια εμφάνισή του

Έλενα Παπαρίζου: Ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, την απόλαυσε σε συναυλία της! Η σπάνια εμφάνισή του
Έλενα Παπαρίζου: Ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, την απόλαυσε σε συναυλία της! Η σπάνια εμφάνισή του

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μια συναυλία στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά και διασκέδασε τους θαυμαστές της με τις επιτυχίες της.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, ο οποίος δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της στην εμφάνισή της αυτή.

Δείτε επίσης! Έλενα Παπαρίζoυ: Θαυμαστής της ζήτησε να γίνει το... ζιγκολό της - Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Ο Ανδρέας Καψάλης απόλαυσε την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής από τις κερκίδες.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη στη σπάνια δημόσια εμφάνισή του.

Να σημειώσουμε, πως η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και προσπαθούν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

«Ο Ανδρέας (σ.σ.: Καψάλης) είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο», είχε εξομολογηθεί για τον σύζυγό της η Έλενα Παπαρίζου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR