counter

Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγός της - "Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός"

Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγός της - "Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός"
Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγός της - "Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.

Μέσα σε όλα η fashion blogger αναφέρθηκε στον όρο «influencer» στην Ελλάδα, στο γάμο της με τον ναυτικό σύζυγο της, το σοβαρό τροχαίο που είχε παλαιότερα αλλά και στην επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Όσα είπε η Έλενα Γαλύφα

«Το “influencer” είναι παρεξηγημένος ορός στην Ελλάδα. Στην ουσία ό,τι συνέβαινε σε ένα περιοδικό πέρασε πια στα social. Οι ίδιες παραγωγές γίνονται. Παλιά ρώταγες ένα παιδί τι θέλει να γίνει και έλεγε ηθοποιός ή τραγουδιστής. Τώρα θέλουν να γίνουν youtuber ή influencer. Όταν έγινε το άνοιγμα στο διαδίκτυο άνοιξα ένα blog μετά από παρότρυνση της αδελφής μου και πέτυχε», είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

«Με τον σύζυγο μου είμαι 20 χρόνια παντρεμένη, είναι ναυτικός εδώ και περίπου 10 χρόνια, είναι έξι μήνες στη θάλασσα και έξι στη στεριά. Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος μου είναι σαν χωρισμός. Παλιά μιλάγαμε μια φορά το μήνα. Το πρώτο του ταξίδι ήταν 9 μήνες. Η φοβία μου πάντα ήταν μήπως στη διάρκεια του ταξιδιού του, χωρίς να το θελήσω μου τραβήξει κάποιος άλλος το ενδιαφέρον. Όταν του το είπα μου είπε ότι δεν θα μου το προσάψει γιατί είναι επιλογή του να φύγει» πρόσθεσε η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε επίσης - Έλενα Γαλύφα: Το μακροσκελές κείμενο μετά το χειρουργείο – “Κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω…”

«Θέλω να καταλάβω αν όντως επιθυμώ μέσα μου να γίνω μητέρα. Αν συμβεί θα το κάνω γιατί έχω να δώσω πράγματα σε μια ψυχή. Είχα ένα σοβαρό τροχαίο, αισθάνθηκα ότι είχα κάποιον άγιο δίπλα μου» κατέληξε η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR