counter

Έλενα Γαλύφα: Το μακροσκελές κείμενο μετά το χειρουργείο – “Κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω…”

Έλενα Γαλύφα: Το μακροσκελές κείμενο μετά το χειρουργείο – “Κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω…”
Έλενα Γαλύφα: Το μακροσκελές κείμενο μετά το χειρουργείο – “Κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω…”

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Έλενα Γαλύφα έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας που είχε.

Η ίδια μάλιστα μέσα από μία σειρά φωτογραφιών και ένα μακροσκελές κείμενο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης - Στο νοσοκομείο η Έλενα Γαλύφα

Επιπλέον, η Έλενα Γαλύφα στην πρώτη της ανάρτηση ανέφερε πως είχε πρόβλημα με τις χορδές της ενώ εξήγησε τις ώρες αγωνίας που έζησε.

Έλενα Γαλύφα - Η πρώτη ανάρτηση από το χειρουργείο

«22•12•22. Ένα ξημέρωμα που σίγουρα θα θυμάμαι.. είχα αγωνία, είχα άγχος, είχα προσμονή… ήταν το πρώτο χειρουργείο της ζωής μου! Αλλά να που κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω και ξύπνησα υγιέστατη… Ξύπνησα χωρίς αυτό το «βάρος» που είχα στις χορδές μου, το οποίο έμαθα ξαφνικά γιατί ως συνήθως έκανα τον γιατρό κ είχα βγάλει μόνη μου την διάγνωση ότι είχα φαρυγγίτιδα και περίμενα να περάσει από μόνο του! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά (@ellikokkinou σε ευχαριστώ) και η μέρα μου σήμερα ήταν ένα τσακ πιο όμορφη… ο καφές μου πιο γευστικός, ο ήλιος πιο φωτεινός, το πρόσωπο μου πιο χαμογελαστό.. το inbox μου επίσης πιο γεμάτο από ευχές, αγάπη και αγκαλιά ζεστή! Είστε όμορφα πλάσματα και εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, εύχομαι να μην είστε ξεροκέφαλοι σαν κ εμένα και να προσέχετε, να προνοείτε… δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το επόμενο ξημέρωμα!!!! Το ΑΥΡΙΟ, το ΔΩΡΟ μας. Καλές γιορτές σε όλους μας PS: Γιαγιά μουυυυ κοίτα, ήσουν κοντά μου, μαζί με τα vintage ρολόγια σου… και ο γιατρός μου ο κ. Παπάζογλου, ο καλύτερος!!!!!! και ο @dodomichalo πάντα εκεί.. δίπλα» έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR