counter

Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, "Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές"

Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, "Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές"
Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, "Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές"

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Γαλύφα. Η influencer μεταξύ άλλων έκανε μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί 20 χρόνια. 

Διαβάστε επίσης - Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον ναυτικό σύζυγό της- “Είμαστε μαζί 20 χρόνια”

Έλενα Γαλύφα – Όσα είπε για τον ναυτικό σύντροφό της

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί και 15 χρόνια παντρεμένοι. Δεν έχουμε παιδιά κι αυτό καμία φορά βοηθάει. Νομίζω ότι σεβόμαστε ο ένας τα θέλω του άλλου. Είναι ναυτικός. Δεν έχω τις τύψεις ότι αφήνω κάποιον στο σπίτι πολλές ώρες. Μιλάμε καθημερινά και παλιότερα στα πρώτα του ταξίδια θυμάμαι ότι ήμασταν με έναν ασύρματο μία φορά τον μήνα. Είχε μαγαζιά, ήταν εστίαση, οπότε ήρθε η κρίση και τα έκλεισε γιατί είχε πρόβλημα και αναγκάστηκε να στραφεί στη θάλασσα.

Ο Θοδωρής είναι στήριγμα για εμένα. Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές κι έτσι τον έπεισα και παντρευτήκαμε. Παντρεύτηκα 25 χρονών. Ο Θοδωρής είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, πολύ πιο ώριμος και ίσως επειδή ήμουν πολύ μικρή και δεν το σκέφτηκα. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να γίνω μαμά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και θέλω να δώσω αγάπη σε ένα νέο πλάσμα. Επειδή μεγαλώνω, θα ήθελα να γίνω πιο νέα μαμά. Μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ εγωιστικό για εμένα και ότι σε όποια ηλικία κι αν κάνεις ένα παιδί, θέλει αγάπη να πάρει από εσένα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Έλενα Γαλύφα:

 

Photo Credits: Instagram @elenagalifa

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR