counter

Εκθαμβωτική η Δούκισσα Νομικού στο 3ο Live του Dancing with the stars 4!

Εκθαμβωτική η Δούκισσα Νομικού στο 3ο Live του Dancing with the stars 4!
Εκθαμβωτική η Δούκισσα Νομικού στο 3ο Live του Dancing with the stars 4!

Εκθαμβωτική η Δούκισσα Νομικού στο τρίτο Live του Dancing with the stars 4

Για το τρίτο live του μεγαλύτερου σόου της ελληνικής τηλεόρασης, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή ολόλευκη τουαλέτα!

Η τουαλέτα της Δούκισσας, απλά καταπληκτική! Ασύμμετρη, με δέσιμο στο λαιμό και κόψιμο στο στήθος, μακριά πίσω και μίνι μπροστά, με την πλάτη να μένει ακάλυπτη! Μια νεανική επιλογή με sexy πινελιές... που κόβουν την ανάσα! Ένας συνδυασμός που η Δούκισσα Νομικού μπορεί να υποστηρίξει με μεγάλη ευκολία!

Το φόρεμα της Δούκισσας σχεδιασμένο ειδικά για το 3ο live του Dancing with the stars 4, μια δημιουργία  Dimitris Petrou. Οι μπλε γόβες είναι του οίκου Casadei των καταστημάτων Καλογήρου και το εντυπωσιακό βραχιόλι στο χέρι της, λευκόχρυσος με ζαφείρια του γνωστού οίκου Danelian. 

Νεανικό, φρέσκο look, xωρίς περιττές υπερβολές για την παρουσιάστρια του μεγαλύτερου Show ελληνικής τηλεόρασηs. Για το 3ο live του Dancing with the stars ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε για τη Δούκισσα μια ανάλαφρη αλογοουρά  με ελαφρύ  κυματισμό. Χτένισμα που ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμα της.

Το μακιγιάζ, δια χειρός Βάσως Νακοπούλου, διακριτικό σε μωβ τόνους και απαλό ροζ κραγιόν. Ντύσιμο, μαλλιά και μακιγιάζ σε απόλυτη αρμονία! Το styling της Δούκισσας Νομικού, όπως σε κάθε Live, επιμελήθηκε o Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, με τη συνεργασία πάντα όλης της ομάδας και κάποιες ουσιαστικές πινελιές της παρουσιάστριας.

Στο πρώτο live του Dancing with the stars 4, η Δούκισσα Νομικού είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη που συνδύαζε τη νεανική δροσιά με το glam και στο 2ο ένα ολοκέντητό μίνι φόρεμα φτιαγμένο ειδικά για το σόου από τη σχεδιάστρια Ourania Kay.

Η Δούκισσα Νομικού για άλλη μια φορά κατάφερε να αποδείξει πως ο τίτλος της "βασίλισσας του χορού" της ανήκει δικαιωματικά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR