counter

Έξωση και περιπέτειες για τη Σίσσυ Φειδά λόγω χρεών

Έξωση και περιπέτειες για τη Σίσσυ Φειδά λόγω χρεών
Έξωση και περιπέτειες για τη Σίσσυ Φειδά λόγω χρεών

Σίσσυ Φειδά

Πριν από δύο χρόνια, η αρχιτέκτων και παρουσιάστρια υποδεχόταν φίλους και πελάτες στον χώρο που μόλις είχε ανοίξει στο Νέο Ψυχικό κι έφερε την υπογραφή της. Πρόκειται για το cafe restaurant "Διόσκουροι" που ανακαινίστηκε και ονομάστηκε "Adamo". Η Σίσσυ είχε επενδύσει επιχειρηματικά, αγοράζοντας ένα σημαντικό ποσοστό.

Όπως αναφέρει η Real Life στο ρεπορτάζ του Νίκου Κεραμίδα, λίγο πριν το τέλος του 2012, στην είσοδο του μαγαζιού, βρέθηκε θυροκολλημένο υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ζητούσε από την εταιρεία "Δημήτριος Κιτσινέλης- Αναστασία Φειδά και ΣΙΑ Ε.Ε." να εγκαταλείψουν το χώρο. Ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, προέβη στην αποβολή με τη βία (έξωση) κατά της ετερρόρυθμης εταιρείας. Όπως αναγράφεται στο σημείωμα που έχει αναρτηθεί, "τυχόν είσοδος στο επίδικο ακίνητο είναι παράνομη κι ενέχει την προβλεπόμενη από το νόμο ποινική δίωξη".

Πληροφορίες θέλουν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και συνέταιρος στο εγχείρημα να ζητά τη λύση της συνεργασίας τους, δεδομένου ότι οι κύριοι ιδιοκτήτες του Adamo δεν τηρούσαν τους βασικούς όρους του συμβολαίου.

Υπηρεσιακό σημείωμα Φειδά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR