counter

Σίσσυ Φειδά: “Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου” – Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;

Σίσσυ Φειδά: “Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου” – Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;
Σίσσυ Φειδά: “Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου” – Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;

Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 19/12 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή, την διαφορά ηλικία με τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο αλλά και το ενδεχόμενο ενός δευτέρου παιδιού.

Όσα είπε η Σίσσυ Φειδά

 «Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και γι’ αυτό δεν έκανα και νωρίς γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντική κίνηση.Το να μεγαλώνεις μια κόρη είναι φανταστικά, είναι όμορφα – δύσκολα, κάποιες φορές, όπως όλες οι μητέρες που θα πρέπει να ισορροπήσουν όπως όλες οι μαμάδες με τη δουλειά τους με τις υποχρεώσεις τους. Αν η κόρη μου έλεγε να μπει στην τηλεόραση, εξαρτάται από το τι θα ήθελε να κάνει. Τα ριάλιτι τα οποία βλέπεις τους ανθρώπους να εκθέτουν την προσωπική του ζωή θεωρώ δεν μας εκφράζουν σαν οικογένεια. Είμαι παρεμβατική ως μητέρα, η κόρη μου είναι 6,5 ετών, οπότε έχει να κάνει μέσα στο πλαίσιο της καθοδήγησης. Και όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα είμαι παρεμβατική, το δηλώνω χωρίς καμία ενοχή» εξομολογήθηκε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Δείτε επίσης - Επέτειος γάμου για τη Σίσσυ Φειδά: H τρυφερή ανάρτηση στο instagram

«Αφού το έκανα πράξη μίλησα, δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους σχέσεις. Η σχέση με τον σύζυγό μου φαντάζομαι ότι είναι όπως οι περισσότερες, με τα πάνω της και τα κάτω της, δεν μπορώ να το διαχωρίσω με θέμα τις ηλικίες. Δεν με άγχωνε η διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά» πρόσθεσε η γνωστή interion designer για τη διαφορά ηλικίας με τον αγαπημένο της.

Σχετικά με το επιθυμεί ένα δεύτερο παιδί η Σίσσυ Φειδά αποκάλυψε: «Μέχρι στιγμής όχι, είμαι καλά έτσι όπως είμαι, πολύ ικανοποιημένη και πολύ γεμάτη».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR