counter

Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον: Η ανακοίνωση του Παλατιού

Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον: Η ανακοίνωση του Παλατιού
Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον: Η ανακοίνωση του Παλατιού

Εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, που νοσηλευόταν μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην περιοχή της κοιλιάς, πήρε η Κέιτ Μίντλετον μετά από 14 ημέρες νοσηλείας.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση που έγινε στα social media από το Παλάτι, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιστρέφει στο Ουίνδσορ, όπου θα συνεχίσει να αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης! Κέιτ Μίντλετον : "Πολύ σοβαρή η κατάστασή της", λένε πηγές - Η "μετεγχειρητική επιπλοκή" & η υπόσχεση του Ουίλιαμ

Η ανακοίνωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Έχει καλή πρόοδο. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του παλατιού.

 

Photo Credits: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR