counter

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, οι οποίοι δεν είναι πια μαζί μετά από 4 περίπου χρόνια κοινής πορείας.

Τις φήμες χωρισμού, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαίωσε μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Γεια σου» η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτός ο χωρισμός» είπε η δημοσιογράφος, που πρόσθεσε πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και δύο μήνες, επικαλούμενη μάλιστα άνθρωπο από το περιβάλλον της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

«Εγώ καταλαβαίνω πως η σχέση έφτασε σε κάποια αδιέξοδη κατάσταση, γιατί οι άνθρωποι προχωράνε, θέλουν άλλα πράγματα από τη ζωή τους. Ειδικά τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα και θα μπορούσε να προχωρήσει διαφορετικά η σχέση τους» συμπλήρωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Διαβάστε επίσης: Aλέξανδρος Πασχαλάκης: Το δημόσιο μήνυμα μετά τις φήμες χωρισμού από την Eιρήνη Παπαδoπούλου

Το βράδυ του Σαββάτου (14/01) μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δε δίνει συνεντεύξεις και ότι σέβεται τις γυναίκες.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR