counter

Είναι η μαμά της Αποστολίας Ζώη!

Είναι η μαμά της Αποστολίας Ζώη!
Είναι η μαμά της Αποστολίας Ζώη!

Η αγαπημένη συνήθεια των σταρ τον τελευταίο καιρό είναι να ανεβάζουν φωτογραφίες στις προσωπικές τους σελίδες στο διαδίκτυο είτε από την παιδική τους ηλικία είτε με τους γονείς τους. Ύστερα από αρκετά χρόνιας συνειδητής αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα η Αποστολία Ζώη όχι μόνο επέστρεψε στις πίστες αλλά ετοιμάζει και καινούρια δισκογραφική δουλειά.

Η επάνοδος της την έχει φέρει αρκετά κοντά και με τους θαυμαστές της. Η νεαρή τραγουδίστρια πλέον επισκέπτεται συχνά τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και φροντίζει να μοιράζεται φωτογραφίες και νέα της με το κοινό της.

Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία της μαμάς της σε νεαρή ηλικία γράφοντας: «…πως μοιάζουμε μου λέει σαν δυο σταγόνες… Μανούλα μου…». Πράγμα που επιβεβαιώνεται από την εικόνα καθώς μαμά και κόρη έχουν τεράστια ομοιότητα. Τα μάτια, η μύτη και τα χείλη της Αποστολίας είναι σχεδόν ίδια με αυτά της μητέρας της.

Η Αποστολία Ζώη αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia». Ήδη βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις της αν και μόνη. Με την απόφαση της να γυρίσει την πλάτη της για πέντε χρόνια στα φώτα και τη δημοσιότητας απέδειξε ότι δεν είναι άτομο που εγκλωβίζεται στον «ψευτόκοσμο» της ματαιοδοξίας και των χρημάτων.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR