counter

Είμαι φίλη σας και περιμένω mail!

Είμαι φίλη σας και περιμένω mail!
Είμαι φίλη σας και περιμένω mail!

Ναταλία Γερμανού

"Η Γερμανού είναι φίλη μας" είναι ο τίτλος του blog μου στο FTHIS.GR και η χαρά μου για την επικοινωνία  και την επαφή που θα έχω μαζί σας μέσα από αυτό, μεγάλη.

Το blog θα μου δώσει την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας, -τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους που βολτάρουν καθημερινά από το FTHIS.GR- πράγματα που αισθάνομαι ότι μπορώ να μεταλαμπαδεύσω ως γνώσεις. 

Δεν πιστεύω ότι για να συνομιλήσω μαζί σας και να σας πω κάτι που μπορεί να σας ανοίξει μια πόρτα και να σας ανάψει ένα λαμπάκι μες τον εγκέφαλο, πρέπει να είμαι απαραίτητα "μια οικογενειάρχισσα με επτά παιδιά". Δεν πιστεύω ότι μόνο αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι έχω ζήσει αρκετά πράγματα στη ζωή μου, έχω κάνει τα λάθη μου, θα τα ξανακάνω με χαρά, έχω κάνει όμως και τα σωστά μου. Είμαι σε θέση να ακούσω με τρομερή λαχτάρα ο,τιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου. Γιατί είμαι φίλη σας. Και σαν μια φίλη θέλω να με δείτε, μόνο που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να μου μιλήσετε χωρίς να βάλετε ονοματεπώνυμο και χωρίς να εκτεθείτε. Από μένα θα λάβετε μια ειλικρινέστατη απάντηση, χωρίς σάλτσες όπως θα την έδινα στην κολλητή μου. Χωρίς διάθεση να χαιδέψω αυτιά και όπως ακριβώς θα έκανα εγώ στη θέση σας, πιστεύοντας ότι αυτό θα πιάσει τόπο.

Οι φίλοι μου με αποκαλούν «Το 24ωρο εφημερεύον Ναταλιοπανδοχείο γιατί ξενυχτάω κιόλας, πριν τις 4 δεν κοιμάμαι ποτέ, μπορεί να με πάρουν και μου πουν «Σώσε με.. Είναι η φράση που ακούω πάντα».

Η λέξη "συμβουλή" δεν μου αρέσει τόσο. Η "συμβουλή" μου θα είναι αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σας. Αλλά θέλω να μου δίνετε και λίγα στοιχεία "αναγνωριστικά". Το λέω αυτό γιατί λειτουργεί και σαν προπομπός της επικοινωνίας μας. Χρειάζομαι, πέρα από το όποιο πρόβλημα, και κάποια στοιχεία για να ξέρω σε τι κατάσταση είστε όταν μου γράφετε. Τι ζείτε, τι περνάτε και αν υπάρχει κι άλλο άτομο που δημιουργεί το πρόβλημα, πώς μας συμπεριφέρεται το άλλο άτομο. Γιατί αν το άλλο άτομο αυτή τη στιγμή μας έχει δείξει ότι ζει τον έρωτα της ζωής του με έναν άλλο άνθρωπο και αυτή τη στιγμή είναι στο Μονακό και τρώει κρουασάν φερειπείν, μην μπούμε σε διαδικασία να πάμε να του κάνουμε έκπληξη στο Μονακό και να του πούμε «Η Ναταλία μου είπε να έρθω».

Να είστε προσγειωμένοι και να μου δίνετε πολλές πληροφορίες για να μπορέσω να πω τα κατάλληλα πράγματα, την κατάλληλη στιγμή, όπως πρέπει και σωστά χωρίς να εκθέσω κόσμο. Οπότε περιμένω τα emails σας με αγάπη και χαρά. Είμαι εδώ για σας και όταν πια θα έχουν συμπληρώθει πολλούς μήνες, αυτό που θα κάνει εμένα την πιο χαρούμενη Ναταλία του κόσμου, είναι να μου έρθουν φωτογραφίες ανθρώπων που μπορεί όταν έστειλαν τα γράμματα να ήταν στα μαχαίρια και μετά να μου πούνε: «Έκανες ένα καλό, μας βοήθησες, τα ξαναβρήκαμε, τον ξεπεράσαμε τον σκόπελο».

Αυτό θα είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Περιμένω τα mail σας στο: natalia@daphne.gr

Ιnfo: Την Ναταλία Γερμανού την απολαμβάνετε καθημερινά στο Sfera 102,2 μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Βασίλη Δρυμούση, Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 -20:00 και στην εκπομπή "Μη χανόμαστε" στο κανάλι "Ε" κάθε Σάββατο στις 23:00.

Μπορείτε να τη βρείτε στο: twitter.com/nataliagermanou και στο Instagram: natalia_germanoy

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR